Νέα βίντεο από τις επιθέσεις των ΜΑΤ

Posted on 9 Δεκεμβρίου, 2010 10:16 μμ από

0


…στα μέλη της Νεολαίας του Συνασπισμού στις 7/12

του Γαλαξιάρχη (βίντεο από Chrisppa)

Δύο νέα βίντεο έρχονται να προστεθούν στη λίστα των ντοκουμέντων της ακραίας αστυνομικής βίας των τελευταίων ημερών. Πρόκειται για τα γεγονότα στα δικαστήρια την 7η Δεκεμβρίου, όταν τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στα μέλη της Νεολαίας του Συνασπισμού, που είχαν πάει για συμπαράσταση των συλληφθέντων της πορείας της 6/12 για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Στο παραπάνω φαίνεται ο βαρύτατα χτυπημένος στο κεφάλι από γκλοπ αστυνομικού, γραμματέας της Νεολαίας, Ν. Ηλιόπουλος.

http://wp.me/pPn6Y-4uT

Kι ένα ακόμη δείγμα της τυπικής μπατσικής ευγένειας. Προστασία του Πολίτη, πάνω από όλα!

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει κάλεσμα της Νεολαίας Συνασπισμού, για πορεία στο Υπ.Προ.Πο, αύριο Παρασκευή 10/12 στις 11:00:

Η συγκέντρωση και η πορεία της 6ης Δεκέμβρη χτυπήθηκε βάναυσα, από της δυνάμεις της αστυνομίας κατ’ εντολή της κυβέρνησης. Οι ημέρες που ακολούθησαν, συνοδεύτηκαν από ένα όργιο καταστολής απέναντι στους συγκεντρωμένους στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους 42 συλληφθέντες της πορείας της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης τραυματίστηκε σοβαρά ο γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Νάσος Ηλιόπουλος, μέλη και στελέχη της οργάνωσης, μέλη άλλων πολιτικών οργανώσεων καθώς και φίλοι και συμφοιτητές των συλληφθέντων. Παράλληλα, σε όλη την χωρά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πιστή στο δόγμα της μηδενικής ανοχής, επιτέθηκε σε διαδηλώσεις και στην υπόλοιπη χώρα, δείχνοντας την στάση της απέναντι σε οποιονδήποτε αμφισβητεί την πολιτική του ΔΝΤ και του Μνημονίου.

Κορύφωση της κρατικής καταστολής αποτελεί και η επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ

στα γραφεία της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στην Αθήνα.

Δεν θα επιτρέψουμε την περιστολή των ατομικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, δεν μας τρομοκρατούν, δεν θα μας σταματήσουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση στην κρατική καταστολή και την αστυνομική αυθαιρεσία.

Ολοι και όλες αύριο, Παρασκευή 10/12, 11.00 π.μ. συγκέντρωση στο σταθμό μετρό Κατεχάκη, και πορεία στο Υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη «.