Μπάτσος μαχαιροβγάλτης (;)

Posted on 8 Δεκεμβρίου, 2010 2:32 πμ από

0


<Αναδημοσίευση>


Κι άλλο περιστατικό ψυχοπαθούς ειδικού φρουρού, που «χαράκωσε» αυτή τη φορά πολίτη στο πρόσωπο με αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο μεταφέρει ο Στ. Θεοδωράκης στο protagon.gr. Σύμφωνα με το συγγραφέα, για την επιβεβαίωση του συμβάντος, τα στοιχεία των εμπλεκομένων είναι στη διάθεση του site.

Κυριακή μεσημέρι στο Γκάζι. Ένας άντρας περπατάει με την γυναίκα του, το 2 μηνών μωρό τους και την αδερφή της γυναίκας του. Κόσμος πολύς στα πεζοδρόμια και η παρέα πατάει και λίγο στο οδόστρωμα. Ένα αυτοκίνητο μπαίνει παράνομα στο δρόμο και δείχνει να αδιαφορεί και για τον κόσμο αλλά και για το ότι είναι αντίθετο στην κίνηση.


Ο άντρας της ιστορίας βλέποντας ότι το αυτοκίνητο θα πέσει πάνω τους τραβάει την αδερφή της γυναίκας του, φωνάζοντας «πρόσεξε μη σε πατήσει ο ηλίθιος». Το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, ο οδηγός πετάγεται έξω κρατώντας αιχμηρό μεταλλικό αντικείμενο. Όλοι σαστίζουν – ακόμη και η συνοδηγός του – αλλά όταν συνέρχονται είναι αργά. Ο οδηγός καρφώνει τον άντρα τρεις φορές στο πρόσωπο (πίσω από το αυτί, στο μάγουλο και στο φρύδι). Ο κόσμος από τα γύρω μαγαζιά αντιδρά και συλλαμβάνει τον «θερμόαιμο» ο οποίος είναι (τι λέτε;) ειδικός φρουρός της Αστυνομίας!

Θέλετε και τη συνέχεια; Ο ειδικός φρουρός κάνει αμέσως μήνυση για εξύβριση (μήπως και θολώσει τα νερά) και μετά ακολουθεί ο τραυματισμένος άντρας ο οποίος ασκεί τη μήνυση από το ράντζο του νοσοκομείου!
Πριν αρχίσουμε τα σχόλια έχει κάποια πειστική απάντηση η Αστυνομία και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Γιατί καλή η δικαιολογία περί του διαταραγμένου αστυνομικού που δρα φοβισμένος νύχτα στα ταραγμένα Εξάρχεια (αν και κανείς ούτε το δικαστήριο την πίστεψε) αλλά μεσημέρι Κυριακής, στο Γκάζι, αντίθετα στο δρόμο και τελικά επίθεση στα όρια ανθρωποκτονίας , τι ελαφρυντικό μπορεί κανείς να βρει;

Τα ονόματα βέβαια είναι στη διάθεσή μας αλλά τι σημασία έχουν; Εξηγήσεις χρειάζονται. Και πράξεις βαθιές στο σώμα της αστυνομίας.

Αναδημοσιεύει ο Γαλαξιάρχης

Short URL: http://wp.me/pPn6Y-4rY