Ο Doctor Houften Proctor Van Gspot απαντά για το Sex, τη Ζωή, το Σύμπαν και τα Πάντα όλα.

Posted on 20 Σεπτεμβρίου, 2010 12:21 μμ από

242


ΜΕΡΟΣ 7ο από 457

Σύντομος Δεσμός / Δέσμη : http://wp.me/pPn6Y-2qU

Ο Doctor Houften Proctor Van Gspot, ο διεθνούς φτύνης δικτάτορας παραφυσικής ΑρΥστερολογίας του τμήματος ΚοινωνιοΛογιστικού Σεξ, Μέντορας της Πυρηνικής Διαστροφολογίας του Πανεπιστημίου της ΞεΚωλονίας και επίτιμος πρόεδρος της ΜΚΟ “Αηδοίον και Φελλός” (οργάνωση για την διάσωση των ζευγαριών με προβλήματα καθυστερημένου οργασμού και πρόωρης εξαέρωσης), απαντά φιλοκερδώς σε ατακτική βάση επί παντός επί στυτού και σε κάθε απορνεία των αναγνωστών.

Αγαπητοί μου φίλοι / φίλες

Από την ημέρα της δημιουργίας του κακόφημου ιστοπορνολόγιου με τον διακριτό τίτλο «Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα» ® και της ταγής μου στην υπηρεσία της ανθρωπότητας έλαβα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλέγραφου, σημάτων καπνού καννάβεως, νοηματικών σημάτων γλώσσας του σώματος, τηλεπαθητικών παρενοχλήσεων, διαδραστικών μεταμεσονύχτιων βιδεοκλήσεων και εξομολογητικών ραβασακίων, εκατομμύρια ερωτήσεις. Απάντησα εχέμυθα και προσωπικά σε όλους σας και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε.

Μεταξύ των εκατομμυρίων ευχαριστημένων αναγνωστών που έλαβαν βοήθεια από την στήλη μου θα αναφέρω ενδεικτικά τον Stephen Hawking, την Έφη Θώδη, τον  Noam Chomsky, τον Γιάννη Πρετεντέρη, την Naomi Klein, τον Άδωνις Γεωργιάδη και τον Billy Gates. Λόγο του απορρήτου των προσκοπικών δεδομένων δεν δημοσιεύω ποτέ τις ερωτήσεις σας και διαφυλάττω αφθορεί και με το χρήμα την εχεμύθεια των επαφών μας.

Σήμερα όμως κατ΄ εξαίρεση και κατά παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου, της οδηγίας 13 της ΕΟΚ περί της προστασίας των φυτοφάγων όντων από το φαινόμενο του χαμαιτυπείου, θα δημοσιεύσω μια σειρά προβληματισμών που είναι τόσο σοβαροί ώστε η τυχόν μη δημοσιοποίηση τους θα αποτελούσε έγκλημα για το μέλλον του ανθρωπίνου γένους. Για το σκοπό αυτό ζήτησα και εκδόθηκε σχετική άδεια εξαίρεσης απορρήτων από τον εξωραϊστικό και λαογραφικό σύλλογο της Άνω Κουβελίτσας, «Ο Μέγας Ιλαρίων» και φυσικά εξαγόρασα με την βοήθεια του χορηγού της στήλης, («Megaklis/Theoni Unisex Condoms ©» – «Τώρα και σε μέγεθος XXXL με γεύση εξωτικού μουσακά & τροπικού Τζατζίκι για Έλληνες / Ελληνίδες με δείκτη προστασίας  50 κατά του οργασμού») την απαραίτητη συναίνεση του προβληματισμένου αναγνώστη.

Εχτές έλαβα , μέσω ταχυτρομίου μια επιστολή βόμβα σε χοντρό φάσκελο από τον πρόεδρο του Σύμπαντος των Ιστιοτόπων, τον αγαπητό και εξαιρετέο, εξωχικότατο Zaphod Beeblebrox. Η προλετάρια ανατολικογερμανή γραμματεύς μου, Χάλια ΣυνΚούλα, που άνοιξε τον φάκελο και διάβασε τα ερωτήματα που έθεσε ο πρόεδρος, εξεράγει σε γέλωτες, με αποτέλεσμα να φονευθεί επί τόπου από ακατάσχετες διασπάσεις ο τελευταίος εν ζωή Τροτσκιστής αγρότης, που ήταν στην αίθουσα αναμονής περιμένοντας να του απαντήσω, σε απλά ελληνικά, στο ερώτημα αν το κοινωνικό προτσές μπορεί να μανιπουλάρει τη στρουκτούρα του πατερναλιστικού μοτίβου και να προβοκάρει την νομεγκλατούρα των οπορτουνιστών αριβιστών σεχταριστών (δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομά του πελάτη μου).

Δημοσιεύω λοιπόν σήμερα, αυτούσια και αλογόκριτη, την επιστολή και το πρώτο μέρος των απαντήσεων μου. Παρακαλώ όπως απομακρύνεται ενήλικα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, σαρκοβόρα χρυσόψαρα, κορνίζες της μαυροφορούσας κυριούλας με το γιο του κρίνου, εύφλεκτα υλικά, κασέτες με τραγούδια του Πασχάλη και ανθρώπους με προβλήματα πριαπισμού από την οθόνη. Ανάψτε τα τσιγάρα σας, φέρτε το κάθισμα σε ξαπλωτή στάση, λύστε τη ζώνη σας και θέστε τα δάκτυλα επί του πληκτρολογίου :

«Εν Milky Way, αστρικό έτος 72-3

Αγαπητέ Doctor Houften Proctor Van Gspot

Ανάμεσα στις λέξεις που μου έκαναν εντύπωση, στα τόσα χρόνια που έχω εγκλωβιστεί σε αυτόν τον τριτοκλασάτο πλανήτη στην άκρη του πουθενά, είναι το «δικαίωμα» και η «ισότητα». Οι ιθαγενείς φαίνεται να χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις με έναν περίεργα διαστροφικό τρόπο. Σαν μυστικιστικές. Ένα είδος «Ohm» για «πολιτισμένους» που διώχνει το στρες και τις τύψεις. Μία ιεροτελεστία αυτομαστιγώματος, χωρίς τις ουλές, τα αίματα και τα υπόλοιπα αηδιαστικά. Κάνουν ομάδες για την προστασία του κιτρινοκόκκινου ελαφιού του βορειοδυτικού Καναδά και στις μαζώξεις τους αφανίζουν ένα ορνιθοτροφείο και τρεις οικογένειες αγελάδων της νότιας Αυστραλίας. Ζουν σε κάτι άθλια στριμόκωλες και βρώμικες πόλεις και κυνηγούν με τα σκουπόξυλα κάτι τύπους που ρουφάνε ένα αναμένο χαρτάκι παραγεμισμένο με καπνό που το λένε τσιγάρο, επειδή -λένε ότι- καταπατά τα δικαιώματα όσων δεν ρουφάνε το αναμένο χαρτάκι παραγεμισμένο με καπνό και δε θέλει να βρωμά η ζωή του στις άθλια βρώμικες πόλεις όπου ζει. Με την ευκολία που ξεφτιλίζουν τους πιο αδύναμους στις κοινωνίες τους, συζητούν άπειρες ώρες για το πόσο ίσα είναι τα αρσενικά με τα θηλυκά του είδους τους, με βάση το ποιος μαγειρεύει τι και πότε καθαρίζει τα μικρά τους από τις ακαθαρσίες τους. Χρησιμοποιούν πρωτόκολλο επικοινωνίας σαν τον τελευταίο Βόγκον γραφειοκράτη, με σκοπό να βγάλουν τα μάτια τους στο σεξ σαν τον τελευταίο πελάτη της Γεωπηδηχτής Εκκεντρικής. Χαρτογραφούν τα σημεία του κορμιού τους που επιτρέπεται να αγγίζουν ή να κοιτάζουν πριν ανταλλάξουν ένα σωρό υγρά μεταξύ τους. Χρησιμοποιούν ένα είδος αναλυτικού manual για να εξηγήσουν πότε το «όχι» είναι «όχι» και το «ναι» είναι «ναι». Μπερδεμένα πράγματα. Ειδικά για μία πανσεξουαλική προσωπικότητα σαν αυτή που επικυριαρχεί ανάμεσα στις πέντε που έχω καταμετρήσει ως σήμερα στην αφεντιά μου. Η σεξουαλική ζωή μου πάει κατά διαόλου, επειδή αυτές τις γαμημένες οδηγίες χρήσης του «φυλετικά ορθού σεξ» δε βρέθηκε κανείς να μου τις δείξει…

Κάτι τύποι με καθησυχαστικά μόνιμο χαμόγελο και γλαρό μάτι από την αϋπνία, μου υπέδειξαν εσάς Δρα Χούφτεν ως ειδικό για το ζήτημα.

Δόκτορα σας παρακαλώ απαντήστε μου :

1.       Τι θα αποκαλούσατε «φυλετικά ορθή στάση» στον έρωτα, μεταξύ συντρόφων διαφορετικού και του ίδιου φύλου;

2.      Ποιες εκφράσεις επιτρέπονται κατά τη διάρκεια του σεξ; Πώς μπορεί να αποκαλεί ο σύντροφος τη σύντροφό του και πώς η σύντροφος το σύντροφο;

3.       Είναι ορθή η ερωτική πράξη με τα αδέρφια μας τα ζώα, ή συγκαταλέγεται στις μορφές καταδυνάστευσης του ζωικού βασιλείου από τον αλλοτριωμένο άνθρωπο;

4.       Μέχρι πόσοι σύντροφοι μπορούν να συμμετέχουν σε ένα ισότιμο όργιο;

5.       Πώς εφαρμόζεται στην πράξη η ρήση «το όχι είναι όχι, το ναι είναι ναι και το ίσως είναι σίγουρα ίσως» στο σεξ;

6.       Η εκσπερμάτιση πρέπει να συγχρονίζεται απαραιτήτως με τον οργασμό της συντρόφου και, αν ναι, πώς;

7.       Πώς εφαρμόζεται στην πράξη η ισοτιμία στη χαρά του έρωτα σε συνδυασμό με το σεβασμό της διαφορετικότητας στις θρησκευτικές πεποιθήσεις; Μήπως κάτι τέτοιο αποτελεί ουτοπία;

8.       Ποια θεωρούνται μη υποτιμητικά ερωτικά βοηθήματα και πώς αυτά πρέπει να χρησιμοποιούνται;

9.       Η φυλετικά ορθή σεξουαλική συνεύρεση έχει κάποιες χρονικές (π.χ. μέρα, νύχτα) ή τοπικές προϋποθέσεις (π.χ. κρεβάτι, τραπέζι της κουζίνας, ασανσέρ, πολυέλαιος) κι αν ναι, ποιες;

10.   Ποιες ηλικιακές προϋποθέσεις υπάρχουν (κάτω και άνω όριο, ηλικιακή διαφορά μεταξύ συντρόφων);

11.   Υπάρχει είδος στοματικού σεξ που δεν υποβιβάζει κάποιο από τα δύο φύλα;

12.   Η αυτοϊκανοποίηση είναι φιλετικά ισότιμη σεξουαλική πράξη; Αν ναι, υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις;»

13.   Υπάρχουν όρια στο βάθος της διείσδυσης, στο μήκος του πέους, ή άλλου σωματομετρικού στοιχείου, ώστε να μην παρατηρούνται ενδοφυλικές ή διαφυλικές ανισότητες;

14.   Υπάρχει πρωτόκολλο προκαταρκτικών στη φυλετικά ισότιμη ερωτική πράξη;»

Αγαπητέ μαγαριστέ Zaphod,

φίλοι και φίλες (ΠΡΟΣΟΧΗ ! η σειρά, θηλυκής – αρσενικής προσφώνησης και γενικότερα η σειρά αρσενικού – θηλυκού σε κάθε σημείο του κειμένου, επιλέχθηκε τυχαία με κλήρωση παρουσία ενός και μίας συμβολαιογράφου, η δε προσφώνηση «αγαπητέ» δεν ενέχει σεξουαλικό φυλετικό χαρακτήρα ή υπόνοια σεξουαλικής διάκρισης.)

Απαντώ σήμερα στην ερώτηση Νο 1 όσο ποιο διεξοδικά μπορώ.

Το θέμα της «φυλετικά ορθής στάσης» κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξεως, μεταξύ όσων συμμετέχουν σε αυτή, είναι πολύ σοβαρό και χαίρομαι που μου δίνετε την ευκαιρία να απομυθοποιήσω και να καταγγείλω ηχηρά την δήθεν «απελευθερωμένη και δημοκρατική» κοινωνία στην οποία ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, καθώς και να καυτηριάσω την πολιτικά μη ορθή και απαράδεκτη συμπεριφορά των σοβινιστών / στριών, που ζουν ανάμεσα μας.

Η κοινωνία μας, παρά την επιφανειακή εξέλιξη της, κηδεμονεύεται από κρυπτοσεξιστές / ίστριες (κρυπτοφυλετιστές / ίστριες στα ελληνικά) οι οποίοι – ες, παρότι ενδύονται με τον μανδύα της ισότητας των φύλων και της δημοκρατίας, στην πραγματικότητα συμπεριφέρονται βαθειά σεξιστικά και δηλητηριάζουν τους νέους / ες με μια σεξιστική κουλτούρα που εκφράζεται κατ αρχάς μέσα από την κάθε αυτή συμπεριφορά κατά την πράξη της συνουσίας και επεκτείνεται μοιραία έπειτα σε σκοταδιστικά ανέκδοτα, χυδαία τραγούδια, αισχρά λογοτεχνικά έργα και γενικότερα σε μια μεσαιωνική και διεστραμμένη υποκουλτούρα που υποτιμά και διαχωρίζει το αρσενικό / θηλυκό φύλο από το θηλυκό / Αρσενικό φύλο.

Σε μια πραγματικά μη φυλετική κοινωνία τα φύλα είναι απολύτως ισότιμα και αυτό θα πρέπει να είναι και μέρος της κουλτούρας και της καθημερινής τακτικής και πρακτικής σε μια δημοκρατική αταξική ανθρώπινη κοινότητα δικαίου.

Ουσιώδης είναι η βαθειά και οριστική εκρίζωση φυλετικά μη ορθών πρακτικών στο σεξ, που είναι και η απαρχή της φυλετικής διάκρισης, η οποία πηγάζει από τις ανατομικές διαφορές τις οποίοι κάποιοι / ες μεγαλοποιούν και χρησιμοποιούν ως φτηνό άλλοθι για επιδείξουν την υπεροχή τους επάνω στο αντίθετο φύλο.

Επειδή η «στάση», δηλαδή η τοποθέτηση των σωμάτων και ο τρόπος της τέλεσης μιας συνουσίας, είναι ευκαιρία φυλετικής διάκρισης μέσω της επιβολής των «ρόλων», από τους αρρωστημένους / μένες εξουσιαστές / ιάστριες, η επισήμανση των πολιτικά ορθών στάσεων είναι ουσιώδης για την ισότιμη σεξουαλική ευτυχία και για την δόμηση μιας αταξικής και φυλετικά ορθής ανθρωπότητας.

Κατ αρχάς όλες οι στάσεις κατά τις οποίες  οι συμμετέχοντες έχουν φυσική τοποθέτηση μη ισότιμη υποδηλώνουν εξουσιασμό και επιβολή και συνεπώς είναι μη φυλετικά ορθές.

Είναι προφανές πως οι στάσεις αυτές προπαγανδίζονται από μυστικιστικές, προβοκατόρικες, συνωμοτικές, ομάδες σεξιστών / ιστριών με σκοπό να δηλητηριάσουν την νεολαία μας που οδηγείται, χωρίς να το γνωρίζει, στην νοσηρή άβυσσο των ψευδε στύσεων / ψευδε διόγκωση της κλειτορίδας (τα χιουμοριστικά λογοπαίγνια οφείλουν να είναι φυλετικά ισότιμα για κάθε πολιτικά ορθό όν όπως είναι και ο γράφων) και στην ολισθηρή ατραπό της υλιστικής ηδονής και της επιφανειακής απόλαυσης που πίσω της καραδοκεί ο φιλελεύθερος καπιταλισμός και οι πλουτοκρατία.

Η ηδονή είναι το όπιο των σεξιστών / σεξιστριών, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει την παγκόσμια σεξιστική καπιταλιστική συνωμοσία και έχουν αναγάγει, μέσα από τον έλεγχο των συνειδήσεων, την ανάκλαση του ζωογόνου ενστίκτου της αναπαραγωγής σε αυτοσκοπό. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούν ακτίνες τέσλα, μυστικούς αεροψεκασμούς με φερομόνες θαλάσσιου λέοντα, υποηχιτικά μηνύματα σε δίσκους μουσικής Βαρέως Μετάλλου και φυσικά πράκτορες καλυμμένους κάτω από, την δήθεν επιστημονική, ιδιότητα των σεξολόγων. Η βίβλος της παγκόσμιας αυτής συνωμοσίας είναι το γνωστό «Κάμα Σούτρα» που περιέχει και προτείνει μη πολιτικά ορθές στάσεις συνουσίας (ο αναγραμματισμός Σούμα Τράκα σημαίνει στα αρχαία σεξιστικά πατριαρχικά / μητριαρχικά σανσκριτικά : «Αθροίζω τα κέρδη που απέσπασα χωρίς κόπο» που είναι το σύνθημα των απανταχού σεξιστών καπιταλιστών συνωμοτών). Σήμερα οι στάσεις του μη φυλετικά ορθού σεξ έχουν εμπλουτιστεί πέραν του «Κάμα Σούτρα» ώστε να γίνουν πιο ελκυστικές και προσαρμοσμένες στον σύγχρονο τρόπο ζωής, όμως η αναγνώριση τους είναι εύκολη αν λάβουμε υπ όψη μας μερικά βασικά στοιχεία που είναι κοινά σε όλες τις σεξιστικές στάσεις.

Στατιστικές του διεθνούς κέντρου αντισεξιστικών ερευνών «United Nations Sexism Hazard Association Vagina Equal Dick» επιβεβαιώνουν πως το 99,9% του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού παγκοσμίως έχει εν αγνοία του συνουσιαστεί μη φυλετικά ορθά τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του ή έχει αυτοϊκανοποιηθεί με φαντασίωση που εμπεριείχε μη φυλετικά ορθούς τρόπους σεξουαλικής συνεύρεσης.

Στο κέντρο αυτό διενεργούνται έρευνες για την καταπολέμηση του φαινομένου της επιθυμίας για μη φυλετικά ορθή στάση κατά τη συνουσία, αλλά μέχρι σήμερα μόνο η θεραπεία με ηλεκτροσόκ στα γεννητικά όργανα έχει αποδειχτεί αποτελεσματική.

Αναφέρω ενδεικτικά παρακάτω, με τη μέγιστη αποστροφή και βδελυγμία, μερικές από τις πολιτικά μη ορθές στάσεις προκειμένου να αναγνωρίσετε την πιθανή, εξ αγνοίας, εκτροπή σας από το φυσιολογικό και φυλετικά ορθό.

Εάν έχετε καθ οποιονδήποτε τρόπο συνουσιαστεί έστω και μία φορά στη ζωή σας, ή έχετε φαντασιωθεί τις στάσεις : «ιεραποστολική», «στα τέσσερα» (doggy style), «κρεμαστό», «ελέφαντας», «καρεκλάτο», «σκανδιναβικό», «ψαλίδα», «κουτσό», «νορβηγικός σταυρός», «ανεμιστήρας», «ιταλικός πολυέλαιος», «συντριβανάτο», «συρταρωτό», «πελαργός», «στριφτοπισωβιδωτό», «ορθοπεταλιά», «σουβλιστό πορτοκάλι», «κοντραπαξιμάδι απλό», «κόντραπαξιμάδι ταρατσάτο», «κοφινάτο», «ολανδικό γελαδίσιο», «ισπανικός εμφύλιος», «φιδογυριστό με ανάποδο φάλτσο», «τρομπόνι τζαζ», «τσελιγκάτο»,  «κωλοκοτρωνεικο», «κολιάτσου-μουσείο», καθώς και σε οποιαδήποτε στάση κατά την οποία ένα εκ των φύλων ήτο σε τοποθέτηση «επί» του άλλου είστε σεξιστής / ίστρια.

Είναι σαφές ότι αυτές οι στάσεις θα πρέπει να απαγορευτούν ρητώς και κατηγορηματικός και να προστεθεί σχετικό άρθρο στην επόμενη αναθεώρηση του συντάγματος που να καθιστά κακούργημα ακόμη και την αναφορά τους λεκτικά.

Προτείνω μάλιστα και θέτω την πρόταση σε δημόσια διαβούλευση για την δημιουργία επιτροπών αγώνα κατά των φυλετικών διακρίσεων σε κάθε γειτονιά, που θα αναλαμβάνει να εξομολογεί και να νουθετεί τους παραπλανημένους σεξιστές / ίστριες, που έχουν άθελά τους παρασυρθεί από το φυλετικό κοινωνικό υπερεγώ τους σε συνουσία κάνοντας χρήση των παραπάνω στάσεων. Θα μπορούσε μάλιστα στα πλαίσια αυτά να δημιουργηθούν και μη κυβερνητικές οργανώσεις «ανωνύμων σεξιστών / στριών» που θα στηρίζουν τους ανθρώπους που θέλουν να απεξαρτηθούν από τον εθισμό σε φυλετικά μη ορθές στάσεις. Σε επίπεδο πρόληψης η λειτουργία επιτροπών θα μπορεί να εντοπίζει και να καταγγέλλει νέες μη πολιτικά ορθές στάσεις, καθώς οι φυλετιστές / στριες εφευρίσκουν καθημερινά νέες στάσεις προκειμένου να παρασύρουν τα ανυποψίαστα θύματα τους στην φυλετική ακολασία.

Επίσης οι επιτροπές αυτές θα πρέπει ακτιβίστικα επεμβαίνουν και να διώκουν τυχόν υπόπτους / τες, να τους / τις συλλαμβάνουν, να τους / τις ανακρίνουν (τα βασανιστήρια δεν θα πρέπει να περιέχουν φυλετική διάκριση) και να τους / τις εξαναγκάζουν σε δημόσια ομολογία και παραδειγματική διαπόμπευση.

Η τοποθέτηση κάμερας καταγραφής σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση και η παράδοση του υλικού στις επιτροπές φυλετικά ορθού σεξ για εξέταση είναι η βέλτιστη πρακτική και ήδη εφαρμόζεται με επιτυχία στην ανεξάρτητη κομούνα της / του «Μαριλένας / λένος», στην / στον Καναδία / δά.

Αντίθετα οι φυλετικά ορθές στάσεις είναι όλες οι στάσεις που έχουν απόλυτη ισοτιμία φυσικής θέσης και την αρμονία των ίσων ευκαιριών. Ξεχάστε τη φαντασία σας, εσείς οι πολιτικά και φυλετικά ορθοί άνθρωποι / ώπισες έχετε τις εξής επιλογές : «αντικριστά στο πλάι», «αντικριστά όρθιο», «κουταλάτο» (ΠΡΟΣΟΧΗ η στάση αυτή έχει κατηγορηθεί για φυλετισμό και είναι υπό διερεύνηση, σε κάθε περίπτωση αν δεν μπορείτε να την αποφύγετε η επιλογή πλευρού θα πρέπει να γίνεται με κλήρωση), «69 στο πλάι» και κάθε άλλη παρεμφερής στάση που μπορεί να εκτελεστεί σε πλάγια θέση ή όρθια θέση και με την μέγιστη δυνατή συμμετρία. Ιδανικά θα πρέπει οι στάσεις να εκτελούνται ακριβώς στο μέσο του κρεβατιού και με χρήση μετρονόμου, προκειμένου να συντονίζονται ισομετρικά οι κινήσεις και να μην υπάρχει καμία περίπτωση έστω και εκούσιας «υπεροχής» κάποιου από τους συμμετέχοντες.

Ελπίζω να σας / σας κάλυψα και παρακαλώ να κατατεθούν τυχόν προτάσεις, σχόλια, παρατηρήσεις, διαπιστώσεις, προσωπικές μαρτυρίες, καταγγελίες, εξομολογήσεις και διαπιστώσεις για ένα τόσο σοβαρό και φλέγον ζήτημα.

Θα επανέλθω σύντομα με τις απαντήσεις στα υπόλοιπα ερωτήματα που έθεσε ο φίλος της στήλης (ο όρος φίλος είναι ξεκάθαρο ότι δεν περιέχει καμία μορφή σεξιστικού υπονοούμενου ή παρενόχληση)

Φυλετικά ορθά

Doctor Houften Proctor Van Gspot

Υ.Γ. Στο κείμενο έχει συμπεριληφθεί, ένα τεστ φυλετικά ορθής παρατηρητικότητας !!!!!

Εντοπίστε σε ποιο σημείο της απάντησης ο γράφων, με ύπουλο τρόπο, υποβάλλει τον αναγνώστη σε φυλετική, μεροληπτική, διάκριση υπέρ των αρσενικών (η επιλογή φύλου έγινε τυχαία με τη χρήση «αμπεμπαμπλομ») και κερδίστε την αναγνώριση, από τους ΣΧΣ, ως ο / η «φυλετικά ορθότερος / ρή πολίτης της / του χρονιάς / όνου !!!!!

 

Short Link: http://wp.me/p1pa1c-2qU

Posted in: Χιουμορ