Yellow Submarines (Μ' αεροπλάνα και βαπόρια… και υποβρύχια!)

Posted on 10 Αυγούστου, 2010 1:47 μμ από

0


από την anleΠήγα που λέτε χτες το πρωί να πιώ τον φραπέ του gastarbeiter (μπλιάχ) και πέφτω πάνω σε αυτό (από link σε άρθρο του tvxs ). Τι λέει… ότι θα πάρουμε και άλλα υποβρύχια!!! Για την ακρίβεια μέχρι τέλη Αυγούστου πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τα χρέη προηγούμενων υποβρυχίων και συζητάμε και για την αγορά νέων.. έπαθα σοκ.. tuflwthein, μου ήρθε ο χέσε ο ανάποδος (για όσους έχουν τσεκάρει την τράπουλα της κατίνας -μη βαράτε για πλακα το έκανα- αυτό καλό δεν είναι 😛 ). Πήρα τη μάνα την αποπληθωρισμένη την άνεργη η οποία ήθελε να κατασκηνώσει έξω από το Καστρί. Της έστειλαν πριν κάνα μήνα μπατσούλη, γιατί έπρεπε ή να πληρώσει η άνεργη 1800 ευρώ οφειλή στο ΤΕΒΕ (το οποίο είχε διακόψει χρόνια) ή να πάει φυλακή, είχε γίνει δικαστήριο ερήμην..  Πάλι καλά που ο μπατσούλης ήταν καλός άνθρωπος (ναι υπάρχουν και τέτοιοι!!) και δεν την μπαγλάρωσε αλλά άμα την πιάνανε στο δρόμο αυτόφωρο; Σκάσαμε 650 σε δικηγόρο απλά για να αποδείξει ότι δεν πρέπει να χρωστάει τα 1800, soureal.. Τέσπα, μέσα σε αυτό τον πανικό όπου ό,τι οφειλή βρουν τη στέλνουνε πεσκέσι, που κόψανε τα χαμομήλια των γέρων και τα μπάνια στην Αιδηψό, αυτοί όχι μονο κάνουν διακοπές χωρίς τύψεις αλλα μας φορτώνουν και υποβρύχια. 50 δις σκάσαμε λέει την τελευταία δεκαετία.

Βέβαια αν και θέλω να «σφαλιαρισω» τον Jeffrey που γλύφει κώλους δεν μπορώ να μη θυμώνω και με τα καρντάσια τους Ευρωπαίους. Γιατί σου λέει είστε στο ΝΑΤΟ και περιορισμοί στα όπλα δεν υπάρχουν για χώρες του ΝΑΤΟ.. και η Ευρώπη ως γνωστόν αγνοεί ότι κάποιες χώρες αποτελούν σύνορά της. Κάνοντας συζήτηση δε με φίλους μου Τούρκους σου λένε ότι ο στρατός είναι μεγάλο προβλημα. Θέλει εξουσία.. όταν λοιπόν ο στρατός, που δε φημίζεται για την εξυπνάδα του, θέλει εξουσία, όταν είσαι μια πορδή 10 εκατομμυρίων με μηδενική υποστήριξη από την Ευρώπη και όταν έχεις ένα casus belli -δηλαδή σε περίπτωση που η Eλλάδα αξιώσει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια όπως ορίζει το διεθνές δίκαιο οι Τούρκοι παίρνουν τα «άρματα»- και ένα Kυπριακό, φαντάζομαι παίρνεις όπλα γιατί άμα δεν πάρεις όπλα θα σου κάνει η thyssenkrups-mups ένα θερμότατο επεισόδιο στο Αιγαίο και θα τα πάρεις ούτως η άλλως. Αλλά χρόνια τώρα μια κίνηση δεν έχω δει από την Ελλάδα. Να διεκδικήσει από την Ευρώπη προστασία. Μια ανακοίνωση να βγάλει ότι αν οι Τούρκοι επιτεθούν στην Ελλάδα κηρύσσουν πόλεμο κατά της Ευρώπης, θα έσωνε και εμάς και τους Τούρκους (πολίτες όχι στρατό) από δισεκατομμύρια. Αλλά μπα. Άσε που στο πρόγραμμα λιτότητας κόβεις από συνταξιούχο αλλα όχι από υποβρύχιο!! Μέχρι τότε πληρώνετε χαϊβάνια του Αιγαίου. Διότι οι αναρχικοί το λέγαν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του αλλα άμα διαβάσατε τα τελευταία νέα, ψάρια kapput στη Μεσόγειο..

Υ.Γ.: Το ότι κάποιοι γερμανοί μας βρίζουν που αγοράζουμε με τα λεφτά τους (τους φόρους του γερμανού πολίτη) υποβρύχια δεν το σχολιάζω.. ανήκουν στο συντηρητικό κομμάτι της γερμανικής κοινωνίας και οι συντηρητικοί ως γνωστόν είναι υπερσύνολο στρατιωτικών που πάλι δε φημίζονται για την διαύγεια σκέψης τους σε κάποια θέματα..

Το άρθρο στο tvxs

Μουσική υπόκρουση:

shortlink: http://wp.me/pPn6Y-21I

μετέφερε ο loophole