Κάλεσμα φιλοζωικών σωματείων της Κρήτης. Σάββατο 19 Ιουνίου!!!!!

Posted on 17 Ιουνίου, 2010 3:17 μμ από

45


Από Ankan.

«Ο χορός των κακοποιήσεων στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα καλά   κρατεί. Η αδιαφορία και οι χωρίς αποτέλεσµα υποσχέσεις των αρµοδίων πολιτειακών παραγόντων, διαχρονικά, επίσης καλά κρατούν. Γι’ αυτό και εµείς προσπαθούµε µε κάθε τρόπο και την ζωή κάθε πλάσµατος να σεβαστούµε και να προστατέψουµε, αλλά και την υπερηφάνεια της Κρήτης να κρατήσουµε ψηλά, στηλιτεύοντας όλους εκείνους που γίνονται η αιτία µε την συµπεριφορά τους απέναντι στα ζώα να πληγώνεται η ένδοξη και ηρωική Κρήτη.

Ετσι στις 19 Ιουνίου, ηµέρα Σάββατο, στις 11 η ώρα το πρωί στην Πλατεία της Αγοράς, στα Χανιά, τα φιλοζωικά σωµατεία της Κρήτης καλούν όλους τους κοινωνικά ευαισθητοποιηµένους πολίτες να δηλώσουν µε την παρουσία τους την απόφασή τους να αγωνιστούµε όλοι µαζί για να µπεί επιτέλους ενα τέλος σε αυτή την ντροπή για την Κρήτη και την Χώρα µας.

Στην συγκέντρωση θα υπάρχουν διάφορα δρώµενα, µπάντα κρουστών, σαπηµένα βαρέλια µε αλυσοδεµένα σκυλιά κ.λπ. Στο τέλος θα γίνει πορεία στους κεντρικούς δρόµους της πόλης .

Την συγκέντρωση στηρίζουν πάνω από 130 φιλοζωικά σωµατεία της χώρας καθώς και µεγάλοι φιλοζωικοί οργανισµοί της Ευρώπης. Τετράποδοι φίλοι, ευπρόσδεκτοι βέβαια στην συγκέντρωση και πορεία

Ενηµερώνουµε επίσης ότι στις 26 Ιουνίου τα φιλοζωικά σωµατεία όλης της χώρας, σε όλες τις πόλεις για µια ώρα θα διαµαρτυρηθούν έξω από τα ∆ηµαρχεία για να µπει τέλος στις κακοποιήσεις κάθε ζώου.

Για την οργανωτική επιτροπή
Σύλλογος Χανίων Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Σύλλογος Ηρακλείου ΖΩΦΟΡΟΣ
Σύλλογος Μαλίων Ηρακλείου ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ
Σύλλογος Σητείας Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Shortlink :  http://wp.me/p1pa1c-1qq

Για την μεταφορά

DrAluca

Χαμογελατε…