Διάταγμα υπ αριθμόν 1967.

Posted on 4 Ιουνίου, 2010 2:08 μμ από

11


Υπουργείον Ασφάλειας & Προστασίας των Προστατών των Ημετέρων Προστατών.

Υπουργικόν διάταγμα υπ αριθμόν 1967

Εν Κωλονακίω την 6/6/2010

Εγώ ο υπουργός της Προστασίας μας, Αρχηπροστάτης της Εθνικοσοσιαλιστικής Κυβερνήσεως και Γραμματεύς του Γραφείου Προπαγάνδας του Παρακρατικού Αστυνομικού Σφετεριστικού Ολοκληρωτικού Καθεστώτος και επίτιμος Λέκτωρ του Λεηλασία Αποταμιεύσεων Οικονομιών & Συντάξεων», Μέγας Μιχαήλ Χρυσοχοίδης ο 1ος, κάνοντας χρήση του δικαιώματός μου, ως αρχηγός των δυνάμεων κατοχής, να καταπατώ καθημερινά το σύνταγμα και τους νόμους,  αποφασίζω και διατάσσω :

Από την 6ην πρωινήν σήμερον η Εθνικοσοσιαλιστική Κυβέρνησις Εθνικής Ωμότητας και Ομοφαγιας της αγίας τριάδος, των Αυτοκρατόρων, Γεωργίου Α. Παπανδρέου – Αντωνίου Σαμαρά και Γεωργίου Καραντζαφέρη, προβαίνει εις την πλήρη αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν οι σύντροφοι συνοδοιπόροι και αγωνιστές της μεγάλης παρατάξεως της Δημοκρατικής Πυγμής, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας και ο Βασίλειος Σαραλιώτης, από την κατάχρησιν των δημοκρατικών δικαιωμάτων των πολιτών. Οι ήρωες σύντροφοι υπέστησαν την φρικαλέα 18μηνη προφυλάκιση και τον ταπεινωτικό εξευτελισμό της παύσης τους από τα καθήκοντά τους στις Δυνάμεις Εξοστρακισμού Σωφρονισμού Μαθητών & Ανηλίκων», όπου διέπρεψαν στην εν ψυχρό εκτέλεση ανήλικων, επικίνδυνων, αναρχικών και αντιφρονούντων σε ειδικές αποστολές εφόδου στο άβατο και εχθρικό δια την τάξιν και την ασφάλειαν του έθνους ανεξάρτητο κρατίδιο των Εξαρχείων. Μόνη υπεύθυνη δια τούτη την κατάντια ήτω η ασύδοτη ερμηνεία της έννοιας της Δημοκρατίας από τους ιθαγενείς ως πολίτευμα  συνδεδεμένο με την βούληση των πολλών, αντί της ορθής ερμηνείας που είναι η, δια της πυγμής, επιβολή της βούλησης των εκλεκτών ολίγων και ημετέρων επί των πολλών. Ευτυχώς η δημοκρατία απεκατεστάθη από την Εθνοσωτήριο Κυβέρνησή μας με την συνδρομή και την απόβασιν των συμμάχων του ΔΝΤ και παρόμοιες αναρχικές ιδέες έχουν ήδη  συνθλιβεί από τα φίλια επιδοτούμενα ΜΜΕ.

Προκειμένου να αποκατασταθούν δημοσίως η τιμή και η υπόληψη των συντρόφων αποφασίζω και διατάσσω την άμεση αποφυλάκιση των φρουρών – συμβόλων της Εθνικιστικής Λαϊκής Αστυνομικής Συμμορίας. Για να υλοποιηθεί η επιθυμία της Κυβερνήσεως άμεσα, εντέλλεται ο νομικός σύμβουλος του παρακράτους και μόνιμος συνεργάτης της ΕΛΑΣ, ο εξοχότατος Αλέξανδρος Κούγιας να προβεί άμεσα στις κατάλληλες μισθώσεις ψευδομαρτύρων και στους αναγκαίους εκβιασμούς δικαστών με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου.

Επίσης διατάσσω την άμεση επαναφορά τους εις την υπηρεσία, με τον βαθμό του Εκτελεστή Α’, με την τιμητική διάκριση της απονομής του μεταλλίου της «Ευθείας Βολής» και  να τοποθετηθούν, ως επικεφαλείς, στην νέα ομάδα Δίποδη Ίλη Αντιμετώπισης Στατιστικών, την οποία εποπτεύει προσωπικώς ο Ιδεολογικός ιθύνων νους της Κυβερνήσεως, ο Herr Άδωνις Von Γεωργιάδης.  Οι ηρωικοί σύντροφοι θα ηγηθούν της προσπάθειας για την εφαρμογή του σχεδίου «Arbeit macht frei«, την τελική λύση δια την συγκράτηση της ανεργίας και την Ασφαλή ανασυγκρότηση του Ασφαλιστικού συστήματος της χώρας. Η ομάς ΔΙΑΣ θα υπολογίζει ετησίως το μελλοντικό προσδόκιμο της ανεργίας και θα εκτελεί τόσους ανήλικους μαθητές, όσους θα αναλογούν στο ποσοστό της προβλεπόμενης ανεργίας. Με τον τρόπο αυτό η ανεργία θα παταχθεί και σταδιακά θα μηδενιστεί, ενώ θα θωρακιστεί το ασφαλιστικό σύστημα από παράλογα επιδόματα ανεργίας και τα περιττά έξοδα κοινωνικής πολιτικής για τους άχρηστους δια υμάς άθλιους ιθαγενείς ανέργους. Οι σύντροφοι Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλειος Σαραλιώτης με την τεράστια πείρα τους σε παιδαγωγικά θέματα  θα μπορούν να επιλέγουν εύστοχα τους ανήλικους μαθητές προς εκτέλεση με αυστηρά αξιοκρατικά κριτήρια και πλήρη αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πληροφοριών που διαθέτει η Εθνικιστική Υπηρεσία Παρακρατικών. Ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ θα προχωρήσω άμεσα στην εκτός ΑΣΕΠ πρόσληψη 2500 ημετέρων υπαλλήλων που θα διορισθούν ως σχολικοί σύμβουλοι – πληροφοριοδότες σε όλα τα σχολεία της χώρας. Η εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης στις αίθουσες και τα προαύλια όλων των σχολείων έχει επίσης ξεκινήσει με χρηματοδότηση από το Κοινοτικό Πακέτο Σκλαβιάς.

Οι ιθαγενείς πολίτες της χώρας διατάσσονται όπως, διαθέσουν αναντίρρητα τα τέκνα τους στον έλεγχο και την διαχείριση της ΔΙΑΣ και όπως ακάματα διευκολύνουν το έργο της ομάδας με τον προληπτικό βασανισμό, ξυλοδαρμό και ψεκασμό με χημικά των τέκνων τους, ώστε να μην επιβαρύνουν τους άνδρες των ταγμάτων ασφαλείας με περιττό κόπο. Τα πτώματα των ανηλίκων θα χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή καλλυντικών που θα εξαχθούν στην αγορά της Εκάλης, για την παραγωγή δέρματος που θα χρησιμεύσει στην επένδυση των Τόμων της επαιτείακής έκδοσης της «Διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη» και για την παραγωγή ζωοτροφής για τον Αντιβασιλέα Θεόδωρο Πάγκαλο. Για την ανακύκλωση των πτωμάτων θα  χρησιμοποιηθούν νέες, πράσινες, απορρυπαντικές, ασφαλείς γερμανικές τεχνολογίες της εταιρίας πολιτικών επιχορηγήσεων και επενδύσεων  Siemens που θα σέβονται το περιβάλλον και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και αναπτυξιακές προοπτικές.

Επίσης οι ιθαγενείς διατάσσονται να καταβάλλουν το ακριβές αντίτιμο κάθε σφαίρας Ταγματαστυφύλακα που δεν θα βρίσκει τον στόχο της στην περίπτωση που  τυχόν τα ανυπάκουα τέκνα τους καταφύγουν σε ελιγμούς αποφυγής των βολών. Η χώρα βρίσκεται σε κρίση και τέτοιου είδους σπατάλες θα διωχθούν αυστηρά, οι γονείς οφείλουν να διδάξουν την υπακοή στα τέκνα τους και να τα αναθρέψουν με αγάπη εμπιστοσύνη και πίστη εις τους λειτουργούς του κράτους.

Τυχόν προσπάθεια απόκρυψης τέκνων ή φυγάδευσης ή παρεμπόδισης του έργου της ΔΙΑΣ θα τιμωρήται με επί τόπου εκτέλεση όλων των μελών της οικογένειας και την κατάσχεση της περιουσίας υπέρ του Ταμείου Αρωγής – Πολιτικών Αποβρασμάτων Ιεροαπατεώνων Ρεμαλιών Ναρκέμπορων Ωφελιμιστών.

Του παρόντος Διατάγματος εξαιρούνται, ρητώς και κατηγορηματικώς, τα τέκνα των μελών της κυβερνήσεως, των Δωροδοκούντων Επιχειρηματιών, των Εθνικών Δωροληπτών των κομμάτων, των Διαπλεκόμενων Εργολάβων των ΜΜΕ και γενικώς των εχόντων και κρατούντων ημετέρων συνεργατών.

Επίσης διαθέτω από σήμερα 25 επίλεκτους Ταγματαστυφύλακες της προσωπικής μου φρουράς δια την προστασία των αποκατεστημένων ηρωικών ανδρών από τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες,  καθώς και το μέγαρο Μαξίμου δια την ασφαλή και δωρεάν άνετη διαμονή τους.

Εκ της Κυβερνήσεως Εθνικής Ωμότητας και Ομοφαγιας

Ο Υπουργός Ασφάλειας & Προστασίας των Προστατών των Ημετέρων Προστατών

Ο Μέγας Μιχαήλ Χρυσοχοίδης ο 1ος.

Mind the Gap

Σύντομος Ενιαίος Εντοπιστής Πόρων : http://wp.me/pPn6Y-1e2