Μισή Κιβωτός..

Posted on 12 Μαΐου, 2010 3:15 μμ από

197


 

 

Αν έχετε παρακολουθήσει το παρόν blog, θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι ανεβαίνουν πολλά διαφορετικού ύφους και προσέγγισης κείμενα.. (ακόμα και από τον ίδιο άνθρωπο! χαχαχα.. μερικές φορές αυτοαναιρείται.. 😛 ) τα οποία κάποιες φορές καταλήγουν και σε αντιδιαμετρικά συμπεράσματα και προτάσεις..

Αν είστε και τυπικοί, θα έχετε ήδη διαβάσει στο «Σχετικά με το blog μας» ότι δεν υπάρχει «κοινή γραμμή» στα κείμενα.. ούτε συμπαγής.. ούτε διακεκομμένη.. ούτε με χρωματάκι.. ούτε μαύρη..

και θέλουμε να το κρατήσουμε έτσι!

Αν έχετε και χρόνο και διαβάζετε τα σχόλια.. θα το έχετε δει ότι .. «δε συμφωνούν –όχι ταυτόχρονα- όλοι!».. μερικοί.. έχουν και 2-3 απόψεις ταυτόχρονα (για μένα λέω… μην πεταχτεί κανείς «θιγμένος»).. άλλοι «παίζει» να έχουν και 2-3 προσωπικότητες.. αλλά.. δε βαριέσαι.. όλοι οι kouloi χωράνε! 😀 😀 😀

 

Είμαστε λοιπόν, σαν το παραμυθάκι με εκείνη τη μεγάλη βάρκα.. που μάζεψε ένας τυπάκος το σόι του (από αυτό φαίνεται ότι είναι παραμύθα η ιστορία.. σιγά μην άντεχε μαζεμένο όλο το σόι.. στη μέση του ωκεανού..).. και επιβίβασε και από ένα ζευγάρι από όλα (έτσι «λέει».. ) τα ζώα..

με τη βασική διαφορά ότι στη δική μας ιστορία.. δεν υπήρχε κάποιος συλλέκτης.. να μας μαζέψει όλους!

ξενερώσατε, ε?

Καλά, ας υποθέσουμε ότι υπήρχε.. αφού σας αρέσουν οι  θεωρίες και τα παραμύθια..

παμ’ παρακάτω, λοιπόν..

ο τυπάκος.. ονομαζόταν Τσακλαγιανγκίλ.. (προσοχή! θέλει να αναφέρεται ολόκληρο το όνομα.. όχι μόνο το «νικ» του).. και συνεπώς.. του ψόφησαν τα μισά ζώα.. μόλις τον αναγνώρισαν.. και αποφάσισε να κάνει «στροφή στην καριέρα του»..

πρόσφατα μάθαμε ότι έγινε «δημοσιογράφος στο STAR» και τρώει ξύλο από ΜΑΤ στις στοές.. δεν του αρέσει.. αλλά.. δεν είχε και κάνα καλύτερο ΔόΝΤι..

 

 

.. therefor, είμαστε.. ένα ζώο από κάθε είδος.. και δε βρίσκει κανείς κάποιον με τον οποίο να συμφωνεί «πάντα».. ( 😀 .. έχει τη χάρη του κι αυτό.. )

άλλος μιλάει πολύ και δε λέει τίποτα.. άλλος μιλάει λίγο και .. δε λέει τίποτα επίσης!..

άλλος δείχνει δυνατός.. άλλος ελίσσεται.. άλλος έχει αϋπνίες.. άλλος έχει αφυπνίες..

τεσπα.. καταλάβατε.. ένα τσούρμο διαφορετικά ζώα! καθείς με τα «όπλα» του και με τις παραξενιές του!

 

Και ως εδώ καλά.. θα πείτε.. οκ!

Όμως, το πρόβλημα είναι ότι .. είναι μισή ΚΑΙ η κιβωτός.. και σύμφωνα με τον ώμο του Μέρφυ .. λοιπόν, όπου να’ναι βουλιάζουμε!!..

(τον έχετε ακουστά τον ώμο του Μέρφυ, σωστά? όχι!? …ο Μέρφυ είναι γνωστός αστρολόγος-νηολόγος που κάνει προβλέψεις για τους ταξιδιώτες… με τον  χαρισματικό του ώμο… )

 

Οπότε, θα πρέπει να συμφωνήσουμε εγκαίρως στο προς τα πού είναι η κοντινότερη ξηρά.. για να κατευθύνουμε το μαδέρι.. από το οποίο αναγκαστικά όλοι θα πιαστούμε.. όταν βρεθούμε στο νερό..

 

 

 

ΥΓ .. στο παραμυθάκι του άλλου τυπάκου.. δε θυμάμαι τι έκανε με τα ψάρια.. τα έβαλε και αυτά στην κιβωτό του??

έχουμε καμιά μαρτυρία?? Παρακαλούνται τα ψάρια, να λύσουν τη σιωπή τους! 😛

ΥΓ2 μερικοί έχουν δηλώσει ότι είναι ζώα.. και για να μην ξεχνιούνται έχουν και το κατάλληλο άβαταρ – νικνειμ.. 😛

ΥΓ3 έχουμε και ένα (ή παραπάνω) golum (γκολουμ) on board.. το/τα λένε blogum golum και επαναλαμβάνει/νουν το «my wordpress-ius».. με την ιδιαίτερα ενοχλητική χροιά της φωνής του/τους.. αλλά .. τι να κάνεις..

ΥΓ4 μερικοί ανήκουν και στο υπερ-είδος των trell! 😀 και κάνουν trellό κέφι με αυτό! 😉

Έτσι είναι τα πράγματα! «οι εξηγήσεις υπάρχουν!» (και θα υπάρχουν.. δεν είμαστε ΓΑΠόντιοι εμείς..) στην αντίστοιχη υποκατηγορία El Trell.. και για αυτό, τουλάχιστον λέμε και κάνα αστείο.. ακούμε και καμιά μουσική της προκοπής.. πριν αποtrellαθούμε με τις εξελίξεις..

 

 

Καλό ταξίδι σε όλους! Ε-blogημένοι να’στε!


koula

Shore Link: http://wp.me/p1pa1c-TQ

 

 

Posted in: Χιουμορ