Το Ασφαλές Ασφαλιστικό.

Posted on 17 Απριλίου, 2010 12:04 πμ από

50


Δημοσιεύουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την μυστική συνομιλία, μεταξύ στελεχών της Κυβέρνησης εθνικής ωμότητας με θέμα την επίλυση του ασφαλιστικού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ,  όπως έχει υποκλαπεί από τον διεθνώς καταξηλωμένο και αναχρεωμένο ασυναρτησιογράφο και επίτιμο πρόεδρο της ΜΚΟ για την πρόσληψη και την προστασία από τα γλωσσικά μεταδιδόμενα αυτοάνοστα νοήματα, «Ο Στέλιος Κούλογου», τον πολιτικό διάσχημο αργοσχολιαστή Mind the Gap.

Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική και πιθανός παραλληλισμός τους με την πραγματικότητα από μερίδα αναγνωστών οφείλεται αποκλειστικά στην αρρωστημένη προσωπικότητά τους. Το κείμενο είναι ακατάλληλο για πνευματικά ανήλικους κάθε ηλικίας.

Ο υπουργός μόλις έχει καταφθάσει χαράματα στο υπουργείο και πίνει τα 21 χάπια, που του συνταγογράφησαν τέσσερις καθηγητές Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, μετά από την διαδοχική, αναγκαστική, επίσκεψη σε τρία κέντρα υγείας και πέντε κρατικά νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα για να βρεθεί ένας αξονικός τομογράφος που να λειτουργεί, καθώς είχε παρουσιάσει μια βαριά δυσπεψία μετά από ένα γεύμα εργασίας με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Κοίτα να δεις μονολόγησε, εγώ έφαγα το ένα δέκατο από αυτά που καταβρόχθισε ο Θόδωρος και κόντεψα να τα κακαρώσω και αυτός ούτε που ρεύτηκε … Δε μπορούσα όμως να τον προσβάλω, έπρεπε να φάω, τον έβαλε βλέπεις ο Γιωργάκης «αξιολογητή» υπουργών, είναι και απόγονος δικτάτορα, έπρεπε να δείξω λίγη καλή θέληση. Αηδία να γλύφεις τον Θόδωρο … Έμαθα πως η Αννούλα που έχει το παιδείας αρνήθηκε να φάει το επιδόρπιό της και την βαθμολόγησε με 2  … Ευτυχώς με είδαν πάντως τέσσερις καθηγητές, βέβαια κάνανε και οι τέσσερις διαφορετικές διαγνώσεις και μου γράψανε τέσσερις διαφορετικές συνταγές, αλλά εντάξει κάποιος θα έχει πέσει μέσα, οπότε θα τα πάρω όλα τα χάπια να είμαι σίγουρος. Έβαλε και τα 21 χάπια στο στόμα, ήπιε μια γερή γουλιά νερό. Αυτά τραβάς όταν είσαι υπουργός σκέφτηκε, αν ήμουν απλώς πολίτης θα πήγαινα σε ένα από αυτά τα πολυτελή ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, που υπάρχουν πάντα δίπλα από τα κρατικά νοσοκομεία, θα πλήρωνα μερικές εκατοντάδες ψωροευρώ, θα έπαιρνα τα αποτελέσματα αμέσως, θα πήγαινα στον καθηγητή της αρεσκείας μου, θα του έδινα ένα φακελάκι με μερικά χιλιάρικα ψωροευρώ και θα είχα ξεμπερδέψει. Ά ρε τι τραβάς άμα είσαι υπουργός, ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς. Πάλι καλά που δε χρειάστηκε εγχείρηση γιατί θα έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα και να χειρουργηθώ στην Ελλάδα, σε κρατικό νοσοκομείο, μπρρρρρρ, ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω … Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κόκκινο τηλέφωνο.

Μπιτιτιτιτιτιτ !!! Μπιτιτιτιτιτιτ !!!   Μπιτιτιτιτιτιτ !!!

Υπουργός Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλειας, λέγετε παρακαλώ.

Καλημέρα Αντρέα, ο Μιχάλης είμαι.

Ο Μιχάλης ; Ποιος Μιχάλης ;

Τι ποιος Μιχάλης ρε συ ; (κοίτα ρε που κάνει πως δε με αναγνωρίζει …. ποιος ; το «κλαψοπούλι», ο μελαγχολικός βουτυρομπεμπές που έχει μονίμως το αυτοκόλλητο ύφος του παραπονεμένου μπούφου, σαν να του έπεσε το τελευταίο του σοκολατάκι στον υπόνομο, τέλος πάντων τι να περιμένεις με αρχηγό το Γιωργάκη στο κόμμα …. ) Ο Μιχάλης είμαι ρε, της Προστασίας …

Της Προστασίας ; ποιας Προστασίας, δε γνωρίζω καμία Προστασία. (Θα είναι κανένας από αυτές τις πρωινές εκπομπές που κάνουν πλάκες …) Κόψε την πλάκα ρε αλήτη  πρωί, πρωί, γιατί η συνομιλία καταγράφεται και θα ειδοποιήσω τον Χρυσοχοϊδη να σε τυλίξει σε δέκα προκηρύξεις και να σε στείλει διακοπές στο Γκουαντάναμο κωλόπαιδο.  Πλακίτσα πρωί πρωί, εδώ ο κόσμος καίγεται, τα Ταμεία βουλιάζουνε και εμείς οι Σοσιαλιστές αλλάζουμε και το κάθε κωλόπαιδο έχει όρεξη για πλακίτσα με τον υπουργό. Της θείας σου της Ζηνοβίας ρε, που θα μου πεις ότι είσαι της Προστασίας, σιγά μην είσαι και του Πολίτη ρε μαλακοπίτουρα, άι στον αγύριστο πρωί πρωί.

(Καλά ρε τι του βάλανε, στον ορό, στο νοσοκομείο ; όλα τα ληγμένα που περίσσεψαν από αυτά που δίναμε στον Ξηρό ; Ρε τη συνταγή του Διώτη του δώσανε ; Ρε μπάς και οι ασφαλίτες που έβαλα τότε να κάνουν τους γιατρούς κάνουν ακόμα υπηρεσία στα νοσοκομεία ; Πλάκα θα έχει …..)  Ο Μιχάλης είμαι ρε Αντρέα, ο υπουργός της Προστασίας μας. Ρε συ τα έχεις παίξει τελείως ;

(Όχι ρε γαμώ την Οσία Ανθεμία την Ξενοεξολοθρεύτρια, ήταν ανάγκη πρωί, πρωί .. Φτου ρε γαμώτο, ο φαντασμένος, ο ψυχάκιας, η ψωνάρα, που νομίζει ότι του φέρνει λίγο ο Κλούνεϊ στο δεξιό προφίλ. Χα , να δεις που θα αρχίσει σε λίγο καιρό να μιλάει και στο τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του …. που τους διαλέγει όλους αυτούς ο Γιωργάκης ρε γαμώτο ; ) Ωχ χίλια συγνώμη ρε Μιχαλάκη, ήμουν αφηρημένος αλλά πραγματικά τα έχω παίξει, πρέπει να τελειώσω με το ασφαλιστικό σήμερα. Ο Γιωργάκης με πιέζει αφόρητα, να φανταστείς με πήρε σήμερα μέσα απ το καγιάκ και με έκραξε, (μετά πήγε να αλλάξει κουπί μέσα στον καταρράκτη και κόντεψε να πνιγεί ο κόπανος) τον πιέζουν λέει και αυτόν από το ΔΝΤ και κάτι μου φώναζε πως μας βάλανε λέει το πιστόλι στον κώλο. Εγώ στο τραπέζι το είχα αφήσει την τελευταία φορά που μίλαγε στη βουλή … ‘Έλα ρε Μιχαλάκη πως και μας θυμήθηκες.

Μιχάλης, Αντρέα μου, Μιχάλης σε παρακαλώ. Είπαμε να έχουμε μια οικειότητα αλλά τα υποκοριστικά έχουν κάτι από υποτίμηση, μην το πάρεις προσωπικά, απλά προτιμώ το Μιχάλης (γαμώ τον Σόμπολό σου, άθλιο προανθρωποειδές που τολμάς να αποκαλείς «Αυτόν» με υποκοριστικό Γκρρρρρρ) Τέσπα δέχομαι προκαταβολικά τη συγνώμη σου και προχωράω κατευθείαν στο θέμα, γιατί και εγώ πιέζομαι χρονικά, έχω 27 συνεντεύξεις και 114 δηλώσεις να κάνω σήμερα και έχω και να παραστώ στην Αμερικανική Πρεσβεία για την εκδήλωση «Snitch of the Century», είμαι υποψήφιος για το  CIA – «Cretin International Award» (και φυσικά «Αυτός» θα το πάρει !). Λοιπόν με πήρε και μένα ο Γιωργάκης και μου είπε πως μου αναθέτει την ασφάλεια του ασφαλιστικού (ναι μετά από την ανάθεση της ασφάλειας της ναυτιλίας σε «Αυτόν» και την υποτίμηση της κυρα Λούκας, τώρα του ανάθεσε και την διασφάλιση των συντάξεων, χα «Αυτός» θα γίνει σύντομα και πρωθυπουργός, μου το λεγα πάντα εγώ πως θα πάει μπροστά «Αυτός»).

Εντάξει Μιχάλη συγνώμη … (τι παπάρας, γαμώ την κωλοφαρδία του, γαμώ ….. ο Γκαστόνε του υπουργικού συμβουλίου, αν δεν έσκαγε η μπόμπα στα χέρια του Ξηρού, τώρα θα έκανε παρέα με τον χαμογελαστό χάνο, τον Γιάννος στον κύκλο των χαμένων υπουργών … Δε μπορεί κάτι θα έχει κάνει αυτός … Αυτός είναι ικανός να συλλάβει τον Μπιν Λάντεν λόγω πτώσης μετεωρίτη στη σπηλιά που κρύβεται με το φάρδος που έχει … Θα έχει πουλήσει την ψυχή του στο διάβολο ο παλιοφιγουράκιας …  Οι φήμες λένε πως έχει ζευγαρώσει με μία εγγονή του Ακατονόμαστου Επίτιμου με αντάλλαγμα την πρωτότυπη προκήρυξη της αποστασίας του Σατανά, το απόλυτο γούρι για την εξάρθρωση τρομοκρατών …) Πρέπει να σου πω πως το ζήτημα είναι πολύπλοκο, το ΔΝΤ ζητάει να πάψει η χρηματοδότηση από το κράτος, να περιοριστούν οι συντάξεις, να αυξηθούν τα όρια ηλικίας και να περιοριστούν οι δαπάνες για την περίθαλψη. Όμως δε βγαίνει άκρη ρε Μιχάλη, και στα 137 να πάει το όριο συνταξιοδότησης, έχουμε τρελά ελλείμματα, η αναλογία εργαζομένων, συνταξιούχων είναι πολύ μικρή και πρέπει να διατηρηθεί ο κοινωνικός ιστός. Παράλληλα πρέπει να χτυπήσουμε και την ανεργία και να έχουμε ανάπτυξη. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε και Σοσιαλιστές Μιχάλη.

Ηρέμησε, είναι απλά θέμα ασφάλειας Αντρέα, όλα είναι θέμα ασφάλειας…. (Πφφφ, ο χλιμίντζουρας, άκου είμαστε και σοσιαλιστές, χα χα χα χα χα, που ζει ο μπαγλαμάς ; Σοσιαλιστής είσαι και φαίνεσαι ρε θλιμμένο ψυχοσάββατο, Άκου εκεί σοσιαλιστές … Άν είμαστε εμείς σοσιαλιστές ρε κλαυσίγελε ορνιθόρυγχε, τότε η Μέρκελ τι είναι ; Τροτσκίστρια ;  … Άκου λέει «Αυτός», ο ένας, ο υπέρτατος, ο μοναδικός να είναι σοσιαλιστής … Και εν πάση περιπτώσει αυτός ο ισοπεδωτικός πληθυντικός, όλοι ίσα και όμοια, είναι απαράδεκτος. «Αυτός» και ο Αντρέας, ο αγαπουλίτσας, ίσα και όμοια, μπλιαχ ! Θα ξεράσω …) Λοιπόν άκου, Ασφάλεια : Ο εργαζόμενος πρέπει να αισθάνεται ασφάλεια για τις εισφορές του, να ξέρει ότι θα πάρει εγγυημένη σύνταξη και το κράτος να εισπράξει τις εισφορές. Συμφωνείς ; Δεν είναι σοσιαλιστικό αυτό ;

Ρε συ Μιχάλη αυτά είναι γνωστά, πως θα γίνει όμως αυτό, εδώ μιλάμε για χρεωκοπία ;

Μα είναι προφανές, κατ αρχάς καταργούμε τις εισφορές του εργοδότη και τις χρεώνουμε όλες στον εργαζόμενο.

Μα …….

Μην με διακόπτεις Αντρέα, έχω ρητή εντολή από τον Γιωργάκη να εφαρμόσω την δημοκρατική πυγμή του κινήματος στο ασφαλιστικό, οπότε άκου προσεχτικά (όταν γίνει πρωθυπουργός «Αυτός» θα σε κάνει κυνοβουλευτικό εκπρόσωπο ρε, σαν τον χαζοΧάρη να δεις τη γλύκα, να σε βρίζει το κόμμα, η κοινωνία, η αντιπολίτευση, η συμπολίτευση, μέχρι και ο Άδωνις, να σου γίνει η μέση τεθλασμένη από τις αναδιπλώσεις ρε μορφονιέ χα χα χα) .

Μάλιστα, συγνώμη συνέχισε, αφού το λέει ο αρχηγός (άι γαμήσου καβαλημένε ψωροΝαπολέοντα…)

Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο σιγουρεύουμε τις εισφορές, αφού δεν μπορούμε να τις πάρουμε απ τους εργοδότες που είναι ο αναπτυξιακός κορμός του έθνους, ενώ αντίθετα από τους μισθωτούς παίρνουμε ότι γουστάρουμε. Άσε που έχουμε ήδη με αυτόν τον τρόπο την συναίνεση μιας ομάδας κοινωνικών εταίρων, ο πρόεδρος του ΣΕΒ είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα. Επίσης ενδυναμώνεται η δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα γιατί οι κατ εξοχήν επενδυτές των κομμάτων και χρηματοδότες μας θα είναι ευχαριστημένοι και θα συνεχίζουν να δωροθετούν. Οι ομάδες των κοινωνικών εταίρων είναι όλες σεβαστές Αντρέα μου, σοσιαλισμό έχουμε, εσύ το είπες.

Ε ναι σοσιαλισμός, αλλά οι άλλοι κοινωνικοί εταίροι ; Οι εργαζόμενοι ; Θα γίνει χαμός, θα ξεσηκωθούν και οι πέτρες …

Κανένα πρόβλημα θα προσλάβουμε ακόμη 50000 στα ΜΑΤ και θα χρηματοδοτήσουμε την προμήθεια ειδικού εξοπλισμού καταστολής από το ΕΣΠΑ, θα δημιουργήσουμε και επιδοτήσουμε εγχώρια βιομηχανία παραγωγής κατασταλτικού εξοπλισμού, πράσινη και οικολογική φυσικά, οπότε να αμέσως 50000 νέες θέσεις εργασίας και πράσινη ανάπτυξη ταυτόχρονα. (είναι θεός «Αυτός») Ασφάλεια, η λέξη κλειδί Αντρέα. Θα καταστείλουμε κάθε αντιδραστικό στοιχείο που για χάρη των στενών συντεχνιακών κεκτημένων υπονομεύει την σταθερότητα. Σοσιαλισμός, όλοι θα υποταχθούν για το καλό της χώρας ! Κατόπιν θα δημιουργήσουμε τον ΚΛΑΦΤΑ –  «Κρυφός Λογαριασμός Απαλλοτρίωσης & Φυγάδευσης Ταμειακών Αποθεμάτων «, όπου θα συσσωρεύονται οι κρατήσεις και τα έσοδα. Προτείνω κράτηση 50% σε όλες της υψηλές συντάξεις άνω των 450€ και τα έσοδα από την εκποίηση όλης της περιουσίας των Ασφαλιστικών Ταμείων, όλα στον ΚΛΑΦΤΑ και μετά θα κατατίθενται σε Ελβετικές Τράπεζες για το ΤΣΑΜΠΑ – «Ταμείο Στήριξης Απατεώνων Μιζαδόρων Πολιτικών Αποβρασμάτων». Αυτό για την περίπτωση που κάτι δε πάει καλά και χρειαστεί να φύγουμε νύχτα (αποκλείεται να αποτύχει «Αυτός»). Είπαμε ασφάλεια Αντρέα. Προέχει η διασφάλιση της δημοκρατίας και της σταθερότητας του συστήματος. Σοσιαλισμός χωρίς ασφαλείς πολιτικούς δεν γίνεται. Θα καταγγείλουμε μετά τους «υψηλοσυνταξιούχους», ως υπαίτιους για την κατάντια του ασφαλιστικού στους χαμηλοσυνταξιούχους. Θα έχουμε στο πλευρό μας τους κοινωνικούς εταίρους της δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ, θα τους βομβαρδίσουμε τόσο πολύ μέχρι να τρώγονται μεταξύ τους οι συνταξιούχοι χα χα χα. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι θα έχουν σύνταξη κάτω από 350€ που θα την ορίσουμε ως την βασική με την συμπλήρωση 55 χρόνων εργασίας. Διαίρει και βασίλευε σοσιαλιστικά, Αντρέα αυτό είναι το μυστικό (Είναι Αυτοκράτορας «Αυτός», αν γίνει πρωθυπουργός θα φορά χρυσό στέμμα και δάφνες, Θεός και Αυτοκράτορας, πω πω το βλέπω ήδη …). Οι διαιρεμένοι έχουν δικαίωμα στο σεβασμό της ιδιαιτερότητάς τους Αντρέα και οι πλειοψηφίες το δικαίωμα της έκφρασης, αυτό είναι σοσιαλισμός.

Ρε συ Μιχάλη και πάλι δε βγαίνει, έχουμε κάνει 30 αναλογιστικές μελέτες, δε φτάνουν ούτε για 3 χρόνια τα χρήματα (νομίζω πως ζαλίζομαι, μάλλον τα χάπια θα είναι …… σαν να ακούω τη φωνή του λίγο απόμακρα … α αρχίζουν και γυρίζουν όλα ….).

Ε το έχω προβλέψει και αυτό ! Θα ιδιωτικοποιήσουμε πλήρως την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και τα δημόσια νοσοκομεία και θα απελευθερώσουμε τις τιμές των φαρμάκων ! Αυτό θα επιφέρει άμεσα δραστική μείωση των συνταξιούχων στο ένα τρίτο που πιθανώς να έχει γερή κράση και να επιζήσει χωρίς περίθαλψη. Παράλληλα θα μηδενιστούν οι δαπάνες για παροχές ! (είναι μεγαλοφυΐα «Αυτός»). Και φυσικά θα έχουμε στο πλευρό μας τους κοινωνικούς εταίρους της ιδιωτικής υγείας και τους φαρμακοβιομήχανους. Η συμφωνία ομοειδών κοινωνικών εταίρων μεταξύ τους είναι σοσιαλισμός Αντρέα μου.

Και πάλι δε βγαίνουν τα νούμερα … (νιώθω μια περίεργη ευθυμία, μάλλον εκείνο το πράσινο χαπάκι φταίει και ….. ουουαουου τα χρώματα είναι όλα τόσο γεμάτα αγάπη και καλοσύνη …..  θέλω να κλάσω σε σολ ύφεση και να χορέψω τσα τσα με τη Μανωλίδου ….  ωχ δεν είμαι καλά …… γιαουγιαουιιιιιιι μου σηκώθηκε, έχω καυλώσει με το σχήμα της μολυβοθήκης …… γιουπιιιιιιι χμ ε πρέπει να συνέλθω …) Ε ε ε τι έλεγες Μιχάλη μου (περίεργο … νιώθω ξαφνικά αγάπη για τον Μιχάλη, ωχ σίγουρα δεν είμαι καθόλου καλά …)

Έλεγα πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ρε Αντρέα. Αφού σου είπα πως το υπουργείο προστασίας θα αναλάβει την ασφάλεια του ασφαλιστικού. Άκου τώρα το καλύτερο, σε περίπτωση που κάποιος συνταξιούχος καταφέρνει να συμπληρώσει μια τριετία μετά την σύνταξη θα αναλαμβάνει η ομάδα ΔΕΛΤΑ να τον εντοπίζει και να τον εξοντώνει. Οι κοινωνικοί εταίροι νεκροθάφτες και εκκλησία θα είναι στο πλευρό μας. Η κοινωνικοί εταίροι των σωμάτων ασφαλείας επίσης. Τέλειο ε ; Και κυρίως σοσιαλιστικό, όλοι ίσοι απέναντι στο δικαίωμα της σύνταξης, δε μπορεί να παίρνει κανείς παραπάνω χρόνια σύνταξη από τους  υπόλοιπους. Ισότητα Αντρέα, ισότητα και δημοκρατική πυγμή, αυτό είναι ο σοσιαλισμός (τον θαυμάζω τόσο «Αυτόν» που αν δεν ήμουν «Αυτός» θα ήθελα να του κάνω έρωτα, είναι τέλειος !). Λοιπόν πως σου φαίνεται ;

……………….

Αντρέα ; Αντρέα μ ακούς ;

………………. (στο διάστημα έχει κρύο, αλλά εγώ νιώθω τη ζέστη του γαλαξία ……… Αχ ναι άγγιξε με πονηρή και υγρή γομολάστιχα, μην φοβάσαι, έλα ….. ΑΑΑιιιιιιι …..  είμαι ο επικυρίαρχος της λογικής του μεγάλου δέντρου της ζωής …. χο χο χο νομίζω πως κατουρήθηκα …….. α μπε μπα μπλομ …… πρέπει να σταματήσω αυτή τη φωνή που βγαίνει από το μαγικό κόκκινο κέρας, θα κόψω το καλώδιο με τα δόντια μου … χι χι χι επιτέλους σιωπή … χμ σιωπή με γεύση ζάχαρης …..) ……………

Τουουουτ Τουουουτ Τουουουτ η τηλεφωνική σύνδεση δεν λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους …….

Mind the Gap

Σύντομο URL : http://wp.me/pPn6Y-yR