Ο Κούγιας στέλνει ανώνυμη επιστολή στον εαυτό του…

Posted on 15 Απριλίου, 2010 6:29 μμ από

29


του Καπυμπάρα

Στη δίκη της Άμφισσας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος του κατηγορούμενου Επαμεινώνδα Κορκονέα,  Αλέξης Κούγιας, «ανακάλυψε» ότι τρεις από τους αυτόπτες μάρτυρες,  είναι «επικίνδυνοι αντιεξουσιαστές», που έχουν στήσει το κατηγορητήριο σε συνεργασία με επίορκους αστυνομικούς. Κατέθεσε αίτημα να προσαχθούν να καταθέσουν εκ νέου στο δικαστήριο υπό το φως αυτή τη φορά των νέων «αποκαλύψεων». Το αίτημα απορρίφθηκε, οι εντυπώσεις όμως έμειναν.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε από πού πληροφορήθηκε ο γνωστός δικηγόρος τα συνταραχτικά νέα που κατά τη γνώμη του ανατρέπουν τη ροή της δίκης.

Η απάντηση είναι η εξής: Από μία ανώνυμη επιστολή της οποίας το ύφος και το επίπεδο κατανόησης των πολιτικών χαρακτηριστικών του αριστερού και του αντιεξουσιαστικού χώρου θυμίζουν… Κούγια! Σύμφωνα με το ευφάνταστο σενάριο, κάποιο πρώην μέλος της «ακραίας επαναστατικής εξωκοινοβουλευτικής ομάδας αναρχικών – αντιεξουσιαστών αριστερών με το όνομα νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» βλέποντας στο δικαστήριο τους «σατανικούς εγκεφάλους» της εν λόγω οργάνωσης, που «εκμεταλλεύονται γόνους πλουσίων οικογενειών» και τους «κάνουν πλύση εγκεφάλου» δεν άντεξε και αποφάσισε να στείλει ανώνυμη επιστολή στον κ. Κούγια στην οποία αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Δείτε την «ανώνυμη επιστολή» που έστειλε ο κ. Κούγιας στον εαυτό του και στην οποία φαίνεται πως φαντάζεται ο γνωστός δικηγόρος τα άδυτα του αριστερού και του αντιεξουσιαστικού χώρου (κάπως σαν τους κακούς του Τζέημς Μποντ). Αξίζει κανείς να τη διαβάσει μέχρι τέλους, καθώς αν δεν ήταν τόσο προκλητική θα ήταν εξαιρετικά αστεία. Αμέσως μετά, ακολουθεί το αίτημα προς το δικαστήριο. Για ευνόητους λόγους έχουν σβηστεί τα ονόματα των ανήλικων μαθητών, φίλων του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η απάντηση των Βαγγέλη Ζέρβα, Φώντα Παπαδημητρίου και Κώστα Λίλα, εδώ.

short link:     http://wp.me/pPn6Y-yn