Αυτό είναι το μεγαλείο της Ελλάδας ;

Posted on 26 Μαρτίου, 2010 3:50 μμ από

115


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, στο κέντρο της Αθήνας εν ώρα παρέλασης οι άντρες των Ο.Υ.Κ. φωνάζουν με βηματισμό ρατσιστικά συνθήματα(«γουρούνι» Αλβανέ»), αλλά και το γνωστό ακροδεξιό σύνθημα «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι».

Έτσι δηλαδή εκφράζεται το «μεγαλείο» της Ελλάδας? Και όλοι οι εργάτες-ριες που ήρθαν απο την Αλβανία και κράτησαν τη χώρα από το 90 και μετά κάνοντάς εργασίες που κανένας Ελληνας δεν ήθελε? Και αυτοί γουρούνια? Και οι νταντάδες των μωρών? Και οι γυναίκες που φροντίζουν τους υπερήλικους γιατί διαλύσαμε το ΕΣΥ? και αυτές γουρούνια? Και οι γυναίκες που καθαρίζουν τα σπίτια μας και τις πολυκατοικίες και αυτές γουρούνια?

Και ποιοι δεν ειναι γουρουνια? Οι στρατηγοι που ειναι Ελληνες και δεχονται να υπηρετουν στο ΝΑΤΟ και εχουν και παντα καλες σχεσεις με τις βιομηχανιες οπλων ? Οι οποιες πινουν το αίμα του λαου με το καλαμακι μετα? Και με το αζημιωτο για τους μεσάζοντες? Αυτοί δηλαδή είναι Έλληνες?

Από όπου και να το πιάσει το θέμα μόνο οργή και ντροπή μπορεί να νιώσει κανείς.

Δεν γουστάρω να βλέπω αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Δε γουστάρω να πληρώνω για να εκπαιδευτούν κάποιοι άνθρωποι στο να μην είναι άνθρωποι με συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων. Γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. και έρχονται και ποιο δύσκολες μέρες. Και ο νοών νοήτω.

Επίσης να σημειώσω ότι εχθές το βράδυ ήταν εμφανής η προσπάθειά του Alpha(γιατί το δικό του δελτίο είδα) να τονίζει κάθε λίγο και λιγάκι ότι η παρέλαση είχε κόσμο. Σε κανένα από τα πλάνα όμως δεν είδα τον «πολύ κόσμο». Μετά και από το βίντεο μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι μάλλον η παρέλαση δεν είχε  κόσμο. Μου θυμίζει για την ακρίβεια την γελοία ιστορία με την προεκλογική ομιλία του Καραμανλή στο Πεδίο του Άρεως στην οποία, 100 μέτρα από την εξέδρα δεν υπήρχε κανείς. Οι μόνοι που φαίνονται στο βίντεο είναι περισσότερο οι άνθρωποι που πήγαν να δουν τους δικούς τους να παρελαύνουν και οι οποίοι μάλλον λόγω συγκεκριμένων φρονημάτων δεν είχαν και πρόβλημα από τα συνθήματα και χειροκροτούσαν.

Πάντως είναι μάλλον ηλίου φαεινότερον ότι ρατσιστής, σοβινιστής, εν δυνάμει σφαγέας -λόγω εκπαίδευσης-  και άλλα τέτοια , δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Για την ακρίβεια εκπαιδεύεσαι. Κρίμα , πολύ κρίμα , τόσοι άνθρωποι θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο(αν βέβαια τα αφεντικά δεν το ήθελαν συνεχώς διαλυμένο) οχι μόνο αυτοί, αλλά και όλοι μας με τόσους πολλούς τρόπους. Και το μόνο που γινεται ειναι να κατασκευαζουμε επιδοξους πραιτωρες για τις μηχανες του κιμα αν την υφηλιο.

Κρίμα … επικίνδυνα κρίμα.

«Αγαθά ένα σωρό ο ποιητής μας

σ’εσάς λεει πως έφερε- αυτό υποστηρίζει.

λόγια ξένων πολύ σας πλανεύανε πριν,

κολακείες και ψευτιές σας ευφραίναν,

για πολίτες περνούσατε πρώτα χαζοί-

σ΄όλα τούτα έχει βάλει ένα τέρμα.»

«Αχαρνείς» Αριστοφάνης – 425 π.χ.

risinggalaxy

short link : http://wp.me/pPn6Y-oc