Φόρος μειωμένης αντίληψης!

Posted on 19 Μαρτίου, 2010 11:30 πμ από

10


Φόρος απόλυσης! Ποιος διεστραμμένος, ανήθικος, ανάλγητος νους μπορεί να προωθήσει μία τέτοια ιδέα; Ποιος υπάνθρωπος νους, μπορεί να ανακοινώσει, χωρίς να κομπάσει, έστω από στοιχειώδεις τύψεις, ότι από εδώ και πέρα όποιος απολύεται, θα φορολογείται κανονικά… βάση της αποζημίωσης που θα πάρει; Και με κανονικό συντελεστή παρακαλώ!

του iguana-πληροφορία απο ελευθεροτυπία 19-3-2010

Ποιος σατανικός οικονομολόγος είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει λεφτά από τους δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους της περιόδου που θα έρθει; Γιατι το σχέδιο είναι πραγματι πέρα απο κάθε κώδικα στοιχειωδούς ηθικής. Την ίδια περίοδο που το Σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται να περάσει μέτρα που θα βυθίσουν την Ελλάδα σε μακροχρόνια ύφεση, την ίδια στιγμή που πιέζεται να απολύσει 210-230 χιλιάδες υπάλληλους από το δημόσιο,  ενώ και ο ιδιωτικός τομέας έχει ήδη ξεκινήσει χορό απολύσεων, στο ΠΑΣΟΚ ανακάλυψαν που θα βρουν τα λεφτά που ψάχουν.

Θα φορολογήσουν τις αποζημιώσεις! Αυτή είναι η πρόθεση! Τις υψηλές αποζημιώσεις, άνω των 30000 Ευρώ λένε οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνάνε όμως να θυμίσουν ότι τέτοιου ύψους αποζημιώσεις παίρνουν όσοι έχουν στην καμπούρα τους πολλά χρόνια εργασίας. Και είναι κοινό μυστικό, πως αν σε απολύσουν στα 50, ξόφλησες. Ποιος θα προσλάβει έναν κουρασμένο πενηντάρη, που τον έχει αφήσει πίσω η εξέλιξη της τεχολογίας; Ποιος θα προσλάβει έναν τέτοιο πενηντάρη, όταν οι προβλέψεις για την ανεργία μιλάνε ακόμα και για εκτόξευση στο…20% ( η επίσημη πάντα γιατί η πραγματική είναι άλλου παπά ευαγγέλιο);; Ε, για τον Γιωργάκη, ο άνθρωπος αυτός, έχει τα λεφτά που λείπουν απο το δημόσιο ντορβά! Ας του τα πάρουμε λοιπόν, μας κλείνει το μάτι συνομωτικά, είναι αναγκάιο. Η δική μας απάντηση ας συμπεριλαμβάνει ένα υψωμένο μεσαίο δάκτυλο…