Ξεπλυμα μαύρων… υπουργών

Posted on 19 Μαρτίου, 2010 10:03 πμ από

11


Zaphod Beeblebrox

Μετά την τεράστια ταχυδακτυλουργική επιτυχία του στην εξαφάνιση χρεών και απαλλαγή κλεφτών δημοσίου χρήματος, το πρώην «τσαρόπουλο» της οικονομίας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος…

Μεθοδεύεται η επιστροφή Αλογοσκούφη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου θα μπορέσει επιτέλους να μεταδώσει τη «σοφία» του και πάλι, όχι σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά σε πλήρως πρακτικό και με μακρά εμπειρία στα πεδία: δημιουργική λογιστική, καταστροφή δημοσίων οικονομικών, εκτόξευση ελλειμμάτων, εξυπηρέτηση τραπεζιτών και πλοιοκτητών, απαλλαγή χρεών ΠΑΕ, εγχώρια και διεθνής στατιστική απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εξαφάνιση πλαστών τιμολογίων και… κούρδισμα κιθάρας.

 

Στα μέσα του μήνα αναρτήθηκε σε διάφορους χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών η ανακοίνωση ότι οι διαλέξεις για το μάθημα «Μακροοικονομία ΙΙ» (μάθημα επιλογής για προπτυχιακούς), για το εαρινό εξάμηνο, θα ξεκινούσαν με καθυστέρηση μίας εβδομάδας, υπό τον κύριο Γ. Αλογοσκούφη.

Δε χρειάζεται να αναρωτιώμαστε για την τύχη των οικονομικών της χώρας. Αυτοί που την καταστρέφουν και την κατακλέβουν φροντίζουν πάντα να… αναπαράγουν το είδος τους.