Το μπουρνούζι και η ξεκούμπωτη ρόμπα …..

Posted on 16 Μαρτίου, 2010 10:40 πμ από

20


Μετά τη σημερινή απολογία του στον 31ο τακτικό ανακριτή, προφυλακίστηκε νεαρός  απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ, ο οποίος παραδίδει μαθήματα κολύμβησης (στο ΟΑΚΑ) σε μικρά παιδιά και είχε συλληφθεί στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Πέμπτης 11/3/2010 στο κέντρο της Αθήνας.

Ο νεαρός συνελήφθη χωρίς να έχει συμμετοχή σε κανένα επεισόδιο σύμφωνα με πλήθος μαρτύρων που προθυμοποιήθηκαν να καταθέσουν, αλλά ο ανακριτής δεν το «έκρινε σκόπιμο». Επίσης ο  νεαρός όπως φαίνεται σε όλες της φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε πολλά ΜΜΕ δεν φορούσε κουκούλα και δεν είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά ! Λόγω της δουλειάς του ο νεαρός είχε μαζί του, στην τσάντα του, το μπουρνούζι του , το μαγιό του , τα γυαλιά κολύμβησης  και σαμπουάν διότι είχε μάθημα μετά την λήξη του συλλαλητηρίου. Στο κατηγορητήριο ο νεαρός μετατράπηκε σε κουκουλοφόρος και τα περιεχόμενα της τσάντας του σε μολότοφ !

Με την γνωστή συστηματική τακτική του «ιδιώνυμου» της ΕΛΑΣ να συλλαμβάνει «στο σωρό», με μόνο κριτήριο την εξωτερική εμφάνιση (ο νεαρός είχε μακρυά μαλλιά) και να  «τυλίγει σε μια κόλα χαρτί» τα θύματα προκειμένου να παρουσιάσει «συλλήψεις», «έργο» και «αποτελεσματικότητα» και την βοήθεια της πολιτικά καθοδηγούμενης δικαιοσύνης που συνδράμει στην εγκαθίδρυση του πολυπόθητου κλίματος τρομοκρατίας και καταστολής, ο νεαρός φορτώθηκε με όλο τον ποινικό κώδικα.

Όχι δεν είναι απλά ένα μεμονωμένο ατυχές περιστατικό, ούτε αστεία «ανικανότητα» των οργάνων της τάξεως, είναι στρατηγική τακτική που σαφώς αποτελεί την επιλογή της πολιτικής ηγεσίας η οποία «επιτρέπει» ή και επιβραβεύει συστηματικά της εξόφθαλμες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η πολιτική ηγεσία ενισχύει την παρακρατική λογική υπέρ της καταστολής, πριμοδοτεί την αυθαιρεσία και την κατάχρηση εξουσίας υπέρ της πειθαρχίας και διαφημίζει την μηδενική ανοχή στα δικαιώματα του πολίτη. Η «Σοσιαλιστική» «Δημοκρατική»  πολιτική ηγεσία που εκπροσωπεί την ολιγαρχία των λήσταρχων είναι εδώ για να καταστείλει κάθε φωνή αντίστασης. Πλέον δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα, έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση φτηνά ξεπουλημένων καραπαζοεισπρακτώρων των «εχόντων» και κρατούντων και ειδεχθών «Γκοτζαμάνηδων».

Για να επιτρέπεται στην Αστυνομία να δρα παρακρατικά σαν στρατός κατά του πολίτη και να βαφτίζει  ένα  μπουρνούζι, ένα μαγιό,  γυαλιά κολύμβησης και ένα σαμπουάν, ως μολότοφ και να συνδράμει σε αυτό και η δικαιοσύνη, ένα πράγμα μόνο μπορεί να συμβαίνει : Να είναι η «δημοκρατική» κυβέρνηση Ρόμπα και μάλιστα Ρόμπα ξεκούμπωτη.

Συγχαρητήρια άντε και κιλότες ………….

Mind the Gap

Σύντομο URL : http://wp.me/pPn6Y-gF

Posted in: Ελλάδα